Service & Rekond

I direkt anslutning till vår parkering på Landvetter flygplats har vi en auktoriserad bilverkstad där du kan utföra tvätt, service- och rekondtjänster. Vår samarbetspartner Volvo Car Retail kan hantera de flesta bilmärkena. Parkera din bil hos Park It Smart och gå därefter upp och lämna nycklarna till Volvo Car Retail, så tar de väl hand om din bil medan du är bortrest.

Volvo Car Retail erbjuder följande tjänster

Tvätt & rekond

Garantireparationer

Service och reparation

Stenskottslagning

Däck & reservdelar

Så här går det till vid förbokning / medlemsparkering

Förboka/drop-in

Du blir medlem och kan förboka din parkering via vår hemsida. Drop-in* går också givetvis bra!*Vid drop-in kan du betala med betalkort på plats eller genom automatisk betalning för dig som är medlem hos oss.

Vid ankomst

Vid ankomst läser en kamera av ditt registreringsnummer* och bommen öppnas automatiskt. Som alternativ kan du använda din QR-kod du fått med biljetten.*För dig som har bokat parkering eller är medlem med registrerad regplåt

Vid utfart

Vid utfart läser en kamera av registreringsnumret* och bommen öppnas automatiskt. Som alternativ kan du använda din QR-kod du fått med biljetten.*För dig som har bokat parkering eller är medlem med registrerad regplåt

Ditt kvitto

När parkeringen är avslutad skickas ditt kvitto automatiskt till din e-post**För dig som har förbokat parkering eller är medlem.

Fortfarande inte medlem?

Registrera dig och få 20% rabatt på din parkering