Förboka din nästa parkering

Välkommen till en ny
generations parkeringssystem!

För att förboka parkering hos oss, vänligen läs igenom stegen nedan för information och klicka därefter på "Förboka parkering" nedan. I samband med din bokning tar vi en reserveringsavgift på 50 kr för att garantera dig en plats hos oss. Parkeringsavgiften betalas sedan i samband med utfart.

Förboka parkering

Förboka parkering genom att klicka på "Förboka parkering" ovan och fyll i datum och övriga uppgifter som efterfrågas. Ha även ett betalkort redo (i vissa fall krävs även Mobilt Bank-ID eller annan typ av verifiering). Om du dessutom väljer att bli medlem hos oss genom att kryssa i rutan ”Skapa ett konto” erhåller du 20% rabatt på alla dina parkeringar hos oss.
En bokningsbekräftelse skickas till den e-post adress du har angivit. Om du behöver ändra någonting med din bokning kan du logga in på vår hemsida, alternativt att du hör av dig till oss.
När du kör fram till vår infart känner våra nummerplåtskameror av att du har anlänt och bommen öppnas automatiskt utan att du behöver använda ett betalkort. Du kan då köra in och parkera hos oss på valfri plats.
Vid hemkomst läser våra kameror återigen av ert registreringsnummer. Om du har skapat ett konto och blivit medlem kommer bommen öppnas automatiskt och betalning sker per automatik då du har registrerat ett betalkort. Om du inte är medlem kommer du att kunna betala med kort på plats vid din utfart.
Som medlem skickas ett kvitto automatiskt till din e-postadress. Om du inte blivit medlem kan du trycka på kvittoknappen vid utfart för att ta del av ditt kvitto.

Vid frågor kring din bokning, vänligen hör av er till oss via e-post till info@parkitsmart.se.


Öppettider: Dygnet runt • Adress: Flygvingevägen 1, Landvetter